Sıradaki içerik:

Samira Çöl Gülü Şampiyon Yetenekleri Ve Hikayesi

e
sv

League Worlds 2020 Ödülleri Nasıl Açılır: Öğeler, Ödüller ve Daha Fazlası

2020 Dünya Şampiyonası’nın başlamasına haftalar kaldı ve Riot, hayranların kazanması için çok sayıda ödül ve ödülün olacağı bu yılki Pick’em yarışmasıyla taraftarlara kazananları tahmin etme şansı veriyor.

Dünyanın en iyi oyuncularını yarışmaya davet eden nihai Lig turnuvasıyla, taraftarların Grup aşamasından kimin çıkacağına ve nihayetinde Sihirdar Kupasını kaldıracağına dair bahislerini yayınlayarak analistlere dönüştüğü sezon.

Tüm etkinlik boyunca bir Perfect Bracket teklifi, bu yıl insanların LoL’deki beş Ultimate derinin tamamı ve özel bir Alienware Aurora Battlestation dahil büyük bir ödül için nasıl rekabet edebileceklerini görerek biraz daha ilgi çekecek.

Söylemeye gerek yok, 2020’de Dünya Şampiyonası izleyicileri için çok şey var. Önemli son tarihler için aşağıya bir göz atın ve turnuva devam ederken hediye edilecek diğer ödüllere bir göz atın.

Dünya Şampiyonası 2020 Seçim Tarihleri

Gününden itibaren 30 Eylül PST / 07:00 EST / 12:00 BST, Grup aşaması Pick’Em parantez ve oyun içi görevleri herkes için açık olacak, ama 4 de kapanmaz yakında sonra 2 Ekim 11 pm PST / 2 am EST / 07:00 BST.

Bu arada, Çeyrek Final Aşaması Seçimleri 11 Ekim’de 16:00 PST / 19:00 EST / 12:00 BST’de açılacak ve üç gün sonra 14 Ekim 23:00 PST / 2:00 EST / 7:00 BST’de hemen kapanacaktır .

Sonra sondan bir önceki aşama üzerinde bu lansman için Yarı Finallerin ve Pick’ems kalan dört takım yer alacak 18 Ekim ve yakın üzerinde 23 Ekim önceki aşamalarda aynı saatlerde.

Son olarak, taraftarlar finallerin galibini 25 Ekim’de son ikisi arasında belirleyecek ve 30 Ekim’de oylamanın kapanmasına beş gün sürecek .

Pick’em ödülleri

Seçimlerinizi kilitledikten sonra, yapmanız gereken tek şey tahminlerinizin gerçekleşmesini ummaktır. Bir LoL esport meraklısı veya bir Demir 1 analisti olsanız da, seçimlere kilitlenen herkesin dört gözle bekleyeceği bir şey olacaktır.

Sadece seçimleri kilitlemek oyunculara Grup Aşaması için 500 Mavi Öz, Çeyrek Finaller için 500 MÖ üzerinde rastgele bir şampiyon parçası, Yarılar için 500 Turuncu Öz ve Finaller için bir Hextech sandığı ve Anahtarı verecek.

Pick’em mücadelesi boyunca belirli eşiklere ulaşmak, katılım için kişi farkı simgeleri kazanacaktır. Puan kırılması şu şekildedir:

  • Greater Murk Wolf – 18 Puan Kazanın
  • Gromp – 34 Puan Kazanın
  • Ancient Krug – 50 Puan Kazanın
  • Kızıl Raptor – 66 Puan Kazanın

Tekrarlamak gerekirse, tüm Dünyalar boyunca mükemmel bir gruba sahip olanlar için, DJ Sona, Spirit Guard Udyr, Pulsefire Ezreal, Elementalist Lux ve Gun Goddess Miss Fortune derileri dahil olmak üzere tüm Ultimate görünümleri toplamayı bekleyebilirsiniz.

Perfect Pick’em ayrıca size Alienware Aurora Battlestation’daki ‘2020 Dünya Şampiyonasında kullanılan savaş istasyonlarının bir kopyasını’ getirecek. Bu yıl parantezleri doldurduğunuzdan emin olun!

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.